Skip to main content
Intranet analytics

Nieuws - Inzicht in intranet data met nieuwe dashboards in Debble

Met de nieuwe Debble intranet Dashboards in PowerBi geven we intranet managers echt inzicht in hun intranet data en intranet analytics.

Met verschillende dashboards hebben organisaties op een gebruiksvriendelijke manier inzicht in de belangrijkste intranet informatie. Zo heb je als intranet manager de inzichten die je helpen om de relevantie van het intranet te verhogen direct bij de hand. Het dashboard kan als extra add-on bij Debble geïnstalleerd worden.

De voordelen van inzicht in intranetdata

Juist door informatie goed te analyseren kunnen intranet managers en communicatieprofessionals de informatie op het intranet nog beter afstemmen op de behoefte van de gebruiker. Door te analyseren welke nieuwsberichten goed gelezen worden op basis van onderwerp of auteur heb je inzicht in de nieuwsbehoefte van gebruikers en kun je relevantie en kwaliteit van de content verbeteren. Daarnaast kun je met informatie over het apparaat gebruik of de zoekopdrachten het intranet gebruiksvriendelijker maken. Bijvoorbeeld door voor de meest gezochte onderwerpen een aparte informatiepagina aan te maken.

Soorten intranet dashboards

Standaard geeft het pakket van dashboards inzicht in:

  • Het meest gelezen nieuws op het intranet
  • De best bezochte pagina’s op het intranet
  • Populaire zoekopdrachten
  • De meest gebruikte apparaten
  • Het land of de locatie waar het meest ingelogd wordt. 

Meer informatie

Wil je meer weten over deze dashboards of ze live zien? Dat kan! Neem gerust contact met ons op en wij geven je graag meer informatie.