Skip to main content
Intranet in de zorg

Nieuws - Debble lanceert Zorg Portaal onder Debble Zorg

Speciaal voor de Zorg in Nederland introduceert Debble een zorg portaal onder de naam Debble Zorg. Debble Zorg is een samenstelling van een aantal Debble producten en vormt op deze wijze een standaard, bewezen oplossing voor zorgorganisaties.

Met Debble Zorg wil Debble  precies de juiste informatie bij de juiste personen brengen. En dat bespaart de zorgmedewerker tijd. Veel tijd.

Intranet voor de Zorg

Een intranet is voor veel zorgmedewerkers iets wat erg ver weg is. Ver van het dagelijkse werk, lastig bereikbaar via een tablet of mobiele telefoon en eerlijk gezegd: weinig interessant. Sander Gehoorzaam, Zorgspecialist bij Debble: “Regelmatig krijgen wij de vraag hoe bedrijven zorgmedewerkers toch maar naar hun intranet kunnen lokken. Ons advies: doe het niet. Het is juist essentieel om relevante informatie op een makkelijke manier en op de juiste plek aan te bieden. Omdat je relevant bent is het daarom niet nodig om medewerkers naar het intranet te 'lokken'".

Binnen het intranet vinden medewerkers die wel beschikking hebben over een vast werkplek alle krachtige tools uit Debble Workplace. Zij werken met het intranet en zorgen voor een actuele en kloppende informatiestroom. Deze informatie varieert van nieuwsberichten en blogs, tot protocollen en beleid. Op deze manier vinden zorgmedewerkers relevante informatie op een makkelijk bereikbare plek. Op deze manier betrekken zorgorganisaties hun ambulante medewerkers op een manier die voor de zorgmedewerker prettig is.

Protocollen in de Zorg

Niet weg te denken in de zorg: protocollen. Het is van groot belang dat deze protocollen correct, up to date, vindbaar en vooral bereikbaar zijn. Debble bundelt het intranet daarom met een speciaal systeem voor protocollen. Via het portaal is het makkelijk protocollen te maken, beheren en vinden.

Mobiel werken in de Zorg

Mobiel werken is binnen Debble Zorg ontzettend belangrijk. Juist omdat de meeste zorgmedewerkers niet beschikken over een vast werkplek of PC. Wel hebben ze veelal de beschikking over een mobiel apparaat, al dan niet van het werk. Debble Zorg is daarom zo ingericht dat deze zorgmedewerkers via deze apparaten prettig en snel kunnen werken. Dat houdt in dat zorgmedewerkers hun collega’s makkelijk kunnen bellen en vragen kunnen stellen via de chat. Uiteraard zijn ook protocollen makkelijk te raadplegen via de meegeleverde app én via Microsoft Teams.

Meer weten? Kijk dan eens op www.debblezorg.nl of neem contact op met Debble voor een demonstratie!