Skip to main content
  • Chantal van Velzen

Debble aanwezig op Frankwatching Digital Workspace Event

Ook dit jaar zijn we met Debble als sponsor aanwezig op het Frankwatching Digital Workspace Event. Op 16 april staat alles rondom adoptie, Digital Workspace, samenwerken, intranet en digitale transformatie centraal. 

Tijdens het Frankwatching Digital Workspace event verzorgen Joyce Gielen, Martine van den Hurk en Franck van Diest een sprekerssessie over de verschillende gebruikersgroepen binnen een intranet en hoe je deze ondersteunt. Daarnaast geven onze adoptie en Debble specialisten op de stand antwoord op vragen rondom Office 365, adoptie, Microsoft Teams, samenwerken, interne communicatie en intranet. Uiteraard is het ook mogelijk om de functionaliteiten van het Debble platform live te zien op de stand. 

Met €100 korting naar het Digital Workspace event? Laat dan hieronder je contactgegevens achter en ontvang een speciale link waarmee je een kaartje met korting kan kopen. 

Sprekerssessie Land van Horne

Als zorgorganisatie wil Stichting Land van Horne de best mogelijke zorg leveren. Digitale tools zoals een Digitale Werkplek en intranet kunnen hierbij ondersteunen. Om het meeste uit het platform te halen is de adoptie ervan van groot belang. Daarom zijn we bij Land van Horne aan de slag gegaan met de realisatie van een Digitale Werkplek die geimplementeerd is vanuit de behoefte van de medewerker. Daarom vertellen Joyce Gielen (Land van Horne), Franck van Diest (Debble) en Martine van den Hurk (ETTU) als leden van het projectteam over de randvoorwaarden voor succes, het succes wanneer medewerkers het intranet omarmen, het belang van een adoptie roadmap en de verschillende gebruikersgroepen die ondersteunt worden binnen het intranet. 

Locatie: Supernova, Jaarbeurs
Tijd: 10.30 - 11.15
Sprekers: Joyce Gielen, Martine van den Hurk, Franck van Diest

Rondetafelsessies over adoptie

Naast een sprekerssessie host adoptiespecialist Martine van den Hurk ook verschillende rondetafelsessies op het Digital Workspace event. Aan de tafel bij Martine heb je het met andere deelnemers onder andere over de volgende onderwerpen: 

12.20 - 13.05: Het gebruik en voordeel van persona's
Is werken met persona’s nou wel of niet handig? En waarom zou je dan werken met persona’s bij de implementatie van een digitale werkplek? Het is belangrijk om te denken vanuit een behoefte in plaats van vanuit een rol. Hierover ga je met elkaar in gesprek en krijg je tips en voorbeelden van expert Martine.

14.00 - 14.45: Het belang van werken met thema's
Het werken met thema’s draagt bij aan een succesvolle digitale werkplek. Hierbij wordt er eerst gekeken naar het doel en dan pas naar het middel. Je ziet vaak een perceptieverschil tussen wat de business nodig heeft en wat het management denkt dat de business nodig heeft. Dit zal aan de hand van voorbeelden met elkaar besproken worden aan tafel.

15.45 - 16.30: Het gebruik en voordeel van persona's
Is werken met persona’s nou wel of niet handig? En waarom zou je dan werken met persona’s bij de implementatie van een digitale werkplek? Het is belangrijk om te denken vanuit een behoefte in plaats van vanuit een rol. Hierover ga je met elkaar in gesprek en krijg je tips en voorbeelden van expert Martine.

Demo op de stand bij debble

Uiteraard kun je op de stand bij Debble een demo zien van het platform. Uiteraard nemen we al onze leuke roze spullen ook weer mee. Dus heb je altijd al een mooie roze zonnebril willen hebben? Schroom dan niet en kom gezellig langs! 

Het Digital Workspace event met korting

 Laat via onderstaand formulier je contactgegevens achter en je ontvangt direct een kortingscode voor het Digital Workspace Event 2019.