Skip to main content
Customer Feenstra

Van een familiebedrijf naar een bedrijf die werkt als een familie

Projectinformatie

Klant
Feenstra
Product
Debble Intranet, mobiele app
Partner
ETTU

Een warme samenwerking

De begrippen'trusted advisor' en 'strategisch partner' worden vaak gebruikt om een samenwerking te beschrijven waarin de IT partner niet alleen een product neerzet maar ook de adviesrol opzich neemt en meedenkt met de organiatie op een strategisch niveau. Voor Jeroen Bakker (Feenstra), is dit kenmerkend voor de samenwerking tussen ETTU, Debble en Feenstra. "Onze samenwerking stopt niet bij de adoptie van Feenstra.net. Het begeleiden van medewerkers binnen het platform stopt niet. Adoptie is een ongoing proces. En daarvoor werken we met een partner die vanuit de eigen ervaring kan meedenken met onze organisatie."


Uitdaging

750 technische medewerkers verbinden

Als het gaat om technische innovatie, loopt Feenstra voorop binnen de branche. Om een goede servicekwaliteit te leveren zijn er elke dag 750 monteurs onderweg. Maar hoe hou je contact met deze medewerkers? En hoe zorg je ervoor dat ze altijd en overal toegang hebben tot de juiste en relevante informatie? En het belangrijkste: hoe zorg je dat alle kennis en interne communicatie gedeeld wordt gedeeld op een centrale plek?

De oplossing

De plek waar alles gevonden wordt

De belangrijskte reden om een nieuw social intranet te implementeren was zodat Feenstra de 750 buitendienst medewerkers die geen laptop hebben te bereiken. Via de iPad en smartphone blijven ze op de hoogte van alle informatie. De informatie wordt via alle apparaten makkelijk doorzocht en gevonden. Van handleidingen tot het organisatienieuws.

Customer Feenstra

Gebruikersvriendelijk op elk apparaat

In de zoektocht naar een goede oplossing was het voor Feenstra erg belangrijk dat het intranet op elk apparaat bebruikt kan worden. Met Debble is he tmogelijk om gebruikers dezelfde ervaring te bieden, op welk apparaat of vanaf welke locatie ze ook werken. Gebruikers kunnen makkelijk inloggen en met één klik hebben ze toegang tot alle relevante informatie. Daarnaast maakt Feenstra ook veel gebruik van de Onedrive synchronisatie. Hierdoor kunnen medewerkers ook als ze offline zijn documenten raadplegen. Met Skype en Yammer communiceren medewerkers met elkaar. Hierdoor is het makkelijk om een korte vraag te stellen of een collega op afstand te helpen via video.

Resultaten

Samenwerken

De buitendienst, office managers en het management. Iedereen gebruikt het social intranet. Doordat iedere medewerker iets toevoegd aan het intranet is het erg waardevol. Hierdoor wordt samenwerken steeds leuker. Het platform stelt Feenstra in staat om alle links en applicaties in één omgeving aan te bieden aan de medewerkers. Feenstra: "slimmen werken is een veelgebruikte term. Voor ons betekent het dat je snelle kan schakelen tussen werkzaamheden en efficiënter kan werken."

Feenstra Jeroen Bakker

"Na de implementatie van Debble hebben we een enorme stijging gekregen in het gebruik van ons intranet, meteen vanaf het begin."

Jeroen Bakker, Interne communicatie, Feenstra

Bekijk Debble zelf, plan een demo!

Laten we kijken hoe Debble de samenwerking en communicatie binnen jouw organisatie kan verbeteren. Neem contact met ons op om je eigen demo in te plannen! Are you ready to get Debbled?

Meer cases

Implementatie van een nieuw intranet voor 10 landen in 10 weken


Zo verbind je succesvol 17 landen in één digitale werkplek


Een veilig en succesvolle samenwerkingsomgeving in Office 365