Skip to main content

Verhoog jouw bereik met Debble notificaties voor Microsoft Teams

Mis jij weleens een belangrijke update die op het bedrijfsintranet staat? Dan ben je zeker niet de enige. Afhankelijk van welk onderzoek je bekijkt, bezoekt ongeveer 75% van de medewerkers het intranet een aantal keer per week. Dit betekent dat de rest van de medewerkers geregeld belangrijke updates mist!

Het belang van digitale communicatie is eigenlijk alleen maar toegenomen. Voor veel bedrijven is hybride werken het nieuwe normaal geworden. Je kunt er dus ook steeds minder van uit gaan dat medewerkers nieuws via de “tam tam” wel te horen krijgen.

Veel bedrijven lossen dit op door meerdere digitale tools te combineren. Bijvoorbeeld het aanmaken van een nieuwsbericht op het intranet en het versturen van een digitale nieuwsbrief. Bij urgent nieuws worden individuele berichten regelmatig doorgestuurd via de email om deze nog extra onder de aandacht te brengen.

Bij Debble denken we dat dit slimmer kan. Allereerst verhogen we de zichtbaarheid van jouw intranet door deze ook beschikbaar te maken in Microsoft Teams. Veel kantoormedewerkers gebruiken Microsoft Teams de hele dag door en hoeven zo geen extra stappen te doorlopen om het intranet te raadplegen. Met één klik openen ze het intranet en zien ze het nieuws.

Voor de organisatie maken we het ook een stuk eenvoudiger om nieuws extra onder de aandacht te brengen. Met één klik op de knop, stuur je ook een notificatie mee met jouw nieuwsbericht. Deze komt binnen via het notificatiecentrum van Microsoft Teams, ook als je alleen mobiel werkt. Heb je een update die erg relevant is voor een deel van de organisatie? Je hoeft dan niet alsnóg naar de mail te grijpen. Je kunt jouw notificatie namelijk ook sturen naar specifieke doelgroepen in de organisatie.

Of het werkt? Uit eigen onderzoek blijkt dat berichten die extra onder de aandacht worden gebracht met een notificatie, door meer dan 90% van de gebruikers worden gezien in het eerste uur na publicatie. Over effectieve communicatie gesproken!

Benieuwd hoe je jouw medewerkers kunt bereiken en voorzien van informatie in de digitale werkplek? Neem contact met ons op en laat je inspireren.

Debble Workplace, Debble Base