Skip to main content

Privacy policy

Dit is de privacyverklaring van Debble. Hierin leggen we uit welke persoonsgegevens we verzamelen en verwerken wanneer je gebruik maakt van Debble. Ook leggen we uit hoe lang we deze bewaren, met welke verwerkers we de persoonsgegevens delen en wat jouw rechten zijn. Wij vinden het belangrijk om hier transparant over te zijn en ervoor te zorgen dat je hier goed van op de hoogte brengt. We raden je aan deze verklaring zorgvuldig te lezen en regelmatig te controleren op wijzigingen.

Gegevensverwerking

Debble verwerkt persoonsgegevens om jou de beste ervaring te kunnen bieden. Als wij je persoonsgegevens gebruiken, is dat meestal om voor jou relevante informatie te tonen. Bijvoorbeeld nieuws dat relevant voor jou is omdat je onderdeel bent van een specifiek team, bedrijfsonderdeel of functiegebied. Profielinformatie, informatie over jouw persoonlijke voorkeuren en andere persoon gerelateerde gegevens staan allemaal opgeslagen op de Microsoft 365 en Azure AD omgeving van jouw werkgever. In een enkel geval zullen wij deze tijdelijk opslaan, dit staat beschreven in de onderstaande paragrafen.

Categorieën

De persoonsgegevens die wij verwerken zijn:

  • Profielinformatie. Bijvoorbeeld om een persoonlijk welkom bericht te kunnen tonen, hiervoor gebruiken wij jouw voornaam, achternaam, profielafbeelding en email adres. Daarnaast vragen wij op of je lid bent van specifieke AD groepen zodat we weten of content relevant voor jou is. Deze gegevens worden niet opgeslagen door Debble.
  • Logdata. Debble wil graag een prettige en stabiele gebruikservaring bieden aan iedereen die gebruik maakt van de Debble producten. We houden de prestaties van onze producten dan ook nauwkeurig in de gaten. Wanneer er zaken niet goed gaan worden foutcodes naar Debble geschreven. Deze logdata kan de volgende zaken bevatten; de pagina die je bezoekt, de tijd en datum van jouw bezoek en de reden van de foutmelding.

Bewaartermijnen

De gegevens die Debble verwerkt worden alleen in het geval van logdata opgeslagen. Deze bewaartermijn voor deze verwerking is 30 dagen.

Verwerkers

Wij kunnen jouw persoonsgegevens delen met verschillende partijen als dit nodig is voor het doel. Met deze verwerkers hebben wij een verwerkersovereenkomst afgesloten om te zorgen voor een passende beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Wortell blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Met de volgende verwerkers kunnen gegevens gedeeld worden:

  • Microsoft (hosting)

Beveiliging

Debble treft technische en organisatorische maatregelen om de persoonsgegevens die wij verwerken te beveiligen. Ons informatiebeveiligingsbeleid is ingericht conform internationale normen. Bij inhoudelijke vragen over hoe Debble dataverkeer beveiligt, kun je contact met ons opnemen.

Push Notifications

We maken gebruik van het notificatie systeem van Microsoft Teams om jou op de hoogte te houden van belangrijke ontwikkelingen. Je kunt notificaties ten alle tijden uitzetten door jouw profielinstellingen in Microsoft Teams aan te passen.

Automatische besluitvorming

Debble maakt geen gebruik van automatische besluitvorming op basis van jouw persoonsgegevens.

Verzoeken

Je kunt een verzoek om gebruik te maken van je privacy-rechten indienen door je verzoek te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Om er zeker van te zijn dat je bent wie je zegt de bent, nemen we contact met je op om je identiteit te verifiëren. Wij reageren zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen vier weken op jouw verzoek. We rekenen voor deze verzoeken géén kosten. Als je veelvuldig herhaalde verzoeken bij ons indient om gebruik te maken van je rechten kunnen we je verzoek weigeren of hiervoor redelijke administratieve vergoedingen vragen, dit doen wij altijd pas nadat we deze kosten aan jou kenbaar hebben gemaakt