Skip to main content
Microsoft Country Partner of the Year
  • Chantal van Velzen

Nominatie Microsoft Country Partner of the Year 2018

Uit ruim 8000 Microsoft-partners in Nederland is ETTU, moederbedrijf van Debble, een van de 10 genomineerden voor de Microsoft Country Partner of the Year Award 2018.

Met de Microsoft Partner of the Year Awards onderscheidt Microsoft wereldwijd haar partners die in het afgelopen jaar uitzonderlijke prestaties hebben geleverd met de ontwikkeling en levering van op Microsoft gebaseerde klantoplossingen.

Een belangrijke reden voor de nominatie is het Debble SaaS-platform in Office 365. Debble is onderdeel van ETTU en in het afgelopen jaar enorm gegroeid. Inmiddels gebruiken klanten wereldwijd de samenwerkingsoplossingen van Debble. Bovendien zorgt het ervoor dat het gebruik van Office 365 bij organisaties meer dan verdubbeld. Belangrijke klanten zijn onder andere Arcadis, BAM, Hero Group, PGGM en Planon. Om deze ontwikkelingen kracht bij te zetten lanceert ETTU een uniek adoptie programma om medewerkers te helpen bij het digitaal werken.

Piet Vink, directeur van ETTU: “Als Microsoft-partner zijn wij de afgelopen jaren getransformeerd van een SharePoint partij naar een partner die organisaties ondersteunt bij de digitale transformatie en journey naar de Cloud. Dit blijkt wel uit de technologieën die we tegenwoordig inzetten: van Azure, HoloLens, Office 365 tot aan blockchain. Wij zien deze nominatie voor Country Partner of the Year dan ook als een beloning voor onze transformatie en geweldige projecten die wij uitvoeren voor onze klanten in Nederland en ver daarbuiten.”

Franck van Diest, Product Manager van Debble: “Ik ben echt trots op deze nominatie. Niet alleen op de impact die we maken met Debble, waarmee we in de afgelopen twee jaar een top 5 speler in de Europese markt zijn geworden. Maar ook de transformatie van ETTU is bewonderenswaardig en verdient erkenning.

De winnaar van de Country Partner of the Year 2018 wordt in juni bekend gemaakt en groots gepresenteerd tijdens de jaarlijkse partnerconferentie Inspire van 15 tot en met 19 juli 2018 in Las Vegas, USA.