Skip to main content
Mobiele intranet app
  • Chantal van Velzen

Nieuws – Debble lanceert nieuwe mobiele intranet app

Met de nieuwe mobiele intranet app brengen we Mobile naar een hoger niveau. Met de standaard Debble app betrek je medewerkers ongeacht waar ze zijn.

Met organisatienieuws, persoonlijk nieuws, meest gelezen nieuws zijn je medewerkers altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Maar het wordt beter. De app toont nu ook alle collega’s vanuit het smoelenboek. Direct vanuit de app kun je een collega bellen, sms’en of e-mailen zonder ze direct toe te voegen aan je telefoonboek.

Intranet app

De Debble nieuws app is een standaard onderdeel van de intranetlicentie. We richten de app in volgens jouw eigen bedrijfsidentiteit. Het is zelfs mogelijk om je eigen app toe te voegen aan de App store met een eigen naam, icoontje en laadpagina.

Bekijk de app zelf

Bekijk in deze video van 1 minuut de app.

Voeg extra functionaliteiten toe

Het zou geen Debble app zijn als het niet flexibel gemaakt was zodat je je eigen functionaliteiten kan toevoegen. Daarom hebben we de app zo ontwikkeld dat het mogelijk is om extra functionaliteiten die jouw bedrijf nodig heeft toe te voegen aan de app. Indien je de app voor andere doeleinden dan nieuws en collega’s wil gebruiken is dat mogelijk. Neem contact op en we denken graag met je mee over een manier om de app voor jouw bedrijf in te zetten.

Meer informatie

Wil je graag meer weten over de app? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder!

De mobiele app is beschikbaar voor iOS en Android.