Skip to main content

Ontdek Debble's vernieuwde homepage: een inspirerende start voor elke dag!

Het is tijd voor een frisse wind! Team Debble heeft zich ondergedompeld in de wereld van design en innovatie. We zijn enorm trots om te onthullen waar we de laatste tijd aan hebben gewerkt: de gloednieuwe Debble homepage. Een makeover? Nee, een ware transformatie!


 

Design met een doel 

Het design heeft een nieuw jasje gekregen, geïnspireerd door zowel onze Wortell stijl als die van Microsoft, compleet met moderne, ronde vormen. Met een design dat naadloos aansluit bij de huidige trends, bieden we niet alleen een visueel aantrekkelijke ervaring, maar ook een functioneel platform dankzij de gebruiksvriendelijkheid en aanpasbaarheid het natuurlijke startpunt van ieders dag wordt.

Navigeren naar de toekomst 

De wereld verandert, en de markt evolueert richting een focus op 'Employee Experience'. Wij zijn vastberaden om deze trend niet alleen bij te benen, maar voor te blijven. Hoe? Door een flexibele en gepersonaliseerde startpagina aan te bieden die echt inspeelt op de behoeften van iedere gebruiker.

Widgets zijn nu nog flexibeler: van 1 kolom, naar 2 kolommen, tot pagina breed! Ook in hoogte zijn ze aan te passen, zodat elke gebruiker echt kan bepalen wat voor hem of haar belangrijk is. Zo kan bijvoorbeeld een projectmanager ervoor kiezen om de agenda prominent in beeld te hebben, terwijl een redacteur het laatste nieuws bovenaan prefereert.

Een persoonlijk begin met de "Goedemorgen widget"

Begin je dag met een persoonlijke touch dankzij onze gloednieuwe "Goedemorgen widget". Zodra je inlogt, word je begroet met een warm "Goedemorgen, [Jouw Naam]", vergezeld van je eigen avatar. Het is meer dan alleen een vriendelijke begroeting; het is een portaal naar een gepersonaliseerde Debble-ervaring. Met één klik op de knop heb je direct toegang tot het onboarding-proces, waar je je voorkeuren kunt instellen en je gebruikerservaring verder kunt personaliseren. Wil je meer widgets toevoegen? Ook dat kan gemakkelijk vanuit deze widget. Het is een combinatie van gebruiksgemak, personalisatie en esthetiek, allemaal bedoeld om je dag een vliegende start te geven.

De 'Updates’ widget: Jouw persoonlijke informatiestroom

Een feature die eerder wellicht onder de radar bleef, maar nu volop in de schijnwerpers staat, is de 'Updates' widget. In een overvloed aan digitale content biedt de 'Updates' widget een verademing door personalisatie. Wanneer je bijvoorbeeld het onderwerp "Debble" volgt, filtert de widget automatisch en krijg je content te zien zoals nieuwsberichten, evenementen, informatie, vacatures en updates met deze specifieke tag. Het resultaat? Een gestroomlijnde informatiebeleving die de relevantie en betrokkenheid van de gebruiker versterkt.

Altijd en overal 

Omdat veel van onze klanten medewerkers hebben die constant onderweg zijn, hebben we speciale aandacht besteed aan de mobiele en tablet ervaring. Jouw Debble-ervaring kan nu overal en altijd helemaal op maat gemaakt worden!

Wat kun je verwachten? 

In de eerste fase toveren we alle bestaande widgets om in deze flitsende nieuwe stijl. Maar houd je vast, want er komen ook enkele prachtige nieuwe widgets bij, ontworpen op basis van klantwensen.

klaar voor een nieuwe begin?

Klinkt onze vernieuwde startpagina je als muziek in de oren? Wil je graag nog meer zien van wat eraan komt? Vraag een gepersonaliseerde demo aan!

Aankondiging: Debble Analytics

Als uitbreiding op de huidige Debble portfolio kan je straks ook kiezen voor Debble Analytics. 

Meten is weten en Debble Analytics zal je voorzien van waardevolle inzichten rond adoptie, gebruik en bereik van Debble als communicatiemiddel.