Skip to main content

Innovatie in het hart van uw bedrijfsintranet: Maak kennis met het Debble Ideation platform!

De moderne bedrijfswereld is constant in beweging. Als uw organisatie wil blijven concurreren, is het essentieel om innovatief te blijven en continu naar verbetering te streven. Maar hoe kunt u er zeker van zijn dat u alle briljante ideeën binnen uw team benut? Hoe kunt u een brug slaan tussen de strategische visie van het management en de waardevolle input van de medewerkers op de werkvloer?

Het antwoord? Ons gloednieuwe Ideation platform, nu beschikbaar als extra module van Debble!

 

Wat is het Ideation platform?

Het Ideation platform is een unieke ruimte binnen ons product waar medewerkers hun ideeën kunnen delen, feedback kunnen geven en samen kunnen werken aan de toekomst van het bedrijf. Het is een centraal punt voor innovatie en verbetering, waar medewerkers worden aangemoedigd om buiten de kaders te denken en hun visie voor de toekomst van het bedrijf te delen.

Waarom is het zo revolutionair?

 • Iedereen heeft een stem: Van de nieuwste stagiaire tot de CEO, iedereen kan een idee indienen en bijdragen aan de discussie.
 • Echte samenwerking: Teams kunnen samenwerken aan projectvoorstellen, feedback geven en de beste ideeën naar voren brengen.
 • Eenvoudige integratie: Als onderdeel van Debble past het Ideation platform naadloos in uw bestaande workflow en zorgt het voor een centraal punt van innovatie binnen uw organisatie.

Hoe kan het Ideation platform uw bedrijf helpen groeien?

Het actief betrekken van uw team bij het besluitvormingsproces kan leiden tot betere beslissingen, een groter gevoel van eigenaarschap en een sterkere bedrijfscultuur. Door een open platform voor ideeën te bieden, kunt u het potentieel van uw team echt ontsluiten en werken aan projecten die de toekomst van uw bedrijf vormgeven.

Kernmerken van het Ideation platform

 1. Eenvoudig ideeën indienen: Met een duidelijke " Plaats uw idee/Post u idea" knop kunt u snel en gemakkelijk uw suggesties delen.
 1. Categorieën en filters: Orden ideeën efficiënt met behulp van zelfgekozen categorieën. U kunt ook sorteren op specifieke producten zoals 'Debble'. Dit zorgt ervoor dat u direct kunt inspelen op ideeën die van belang zijn voor bepaalde aandachtsgebieden.
 1. Duidelijke overzichten: Elk idee wordt gepresenteerd met relevante details, waaronder het aantal stemmen, reacties en de datum van indiening.

  ideation3

 2. Gestructureerde idee-indiening: Wanneer een gebruiker op " Plaats uw idee/Post u idea" klikt, verschijnt er een uitklapbaar panel met verschillende tekstvelden die vooraf ingestelde vragen bevatten. Deze functie is ontworpen om gebruikers te helpen hun ideeën concreet en gestructureerd te formuleren, wat bijdraagt aan een efficiëntere beoordeling en verwerking door het team.

 3. Anonimiteitsoptie: Het platform respecteert de privacy van gebruikers door een optie te bieden om ideeën anoniem in te dienen. Dit zorgt voor een veilige omgeving waarin alle leden van de gemeenschap zich comfortabel voelen om hun gedachten en suggesties te delen, zonder terughoudendheid door identiteitsbekendmaking.

  ideation4

 4. Stem en volg: Bekijk wat anderen voorstellen en geef uw stem aan de ideeën die u het meest relevant vindt. Dit helpt ons bij het prioriteren van wijzigingen en verbeteringen.

 5. Interactie en discussie bevorderen: Het platform stelt gebruikers in staat om opmerkingen te plaatsen en te reageren op ideeën, wat de weg vrijmaakt voor constructieve discussies en de verrijking van voorgestelde initiatieven. Deze open dialoog kan leiden tot verder aangescherpte ideeën en meer geïnformeerde innovatiebeslissingen.

ideation7

Word Partner in Innovatie

Maar er is een twist! Wij gaan deze zelfde tool gebruiken op onze kennisbank om directe feedback van onze klanten te verzamelen.

Dubbel Voordeel

 • Klantgerichte Innovatie: Door de 'Verbeter meter' op onze kennisbank te gebruiken, krijgen we inzicht in wat onze klanten echt willen en kunnen we onze productontwikkeling daarop afstemmen.
 • Hands-on Ervaring: Klanten die feedback geven via de 'Verbeter meter' krijgen tegelijkertijd een voorproefje van hoe deze tool werkt. Dit maakt de beslissing om het zelf te implementeren in hun omgeving veel gemakkelijker.

Bent u klaar om deel uit te maken van onze volgende innovatiegolf? Bezoek onze kennisbank, deel uw feedback en ervaar zelf de kracht van ons 'Ideation Platform'. Voor meer informatie of een demo, neem vandaag nog contact met ons op!